Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com


Rólam

 


Születésem óta tudtam, érzékeltem, hogy a világ jóval több, mint amit puszta szemünkkel látunk, és háromdimenziós érzékszerveinkkel megtapasztalunk. Már gyerekként természetes volt számomra Istennel és az Angyalokkal való kapcsolódás. Emlékeztem előző életeimre, és mindennapos volt számomra testem elhagyása és Kozmikus Anyámhoz való hazatérés.

Az 1980-as években nem volt divat és természetes ilyen dolgokról beszélni. Nem voltak könyvek, vagy facebook, amiben ilyen dolgokról tájékozódhattunk volna. Szerencsém volt, mert szüleim elfogadó és támogató magatartásának hála, soha nem kérdőjeleztem meg, azt, amit tudok, amit átéltem, amire emlékeztem. Rengeteget írtam már általános iskolás koromban is, és ezeknek az írásoknak a legfőbb mondanivalója az volt: A Teremtő Bennünk ÉL.

Gyerekként két dolog létezett számomra: a szeretet és embertársaink elfogadása. Gyerekként is nagy volt az igazságérzetem és nem bírtam tolerálni, ha az emberek egymást bántották, megítélték és hátráltatták. Mindig kiálltam azokért, akiket igazságtalanul, emberi önzésből, gonoszságból bántottak. Talán ezért gondolták úgy a szüleim, hogy a jogi pálya az, ami nekem megfelelő lehet. 

Így hát, megfelelni akarásból elfojtottam eredendő tudásomat és szüleim kérésére a jogi pálya felé vettem az irányt, egy nagy csavarral, hiszen 18 éves koromig gyermekorvosnak készültem. Hálával tartozom nekik utólag ezért, hiszen a Földi síkon élünk, ahol fontos, hogy gyökereket eresszünk, és helyt álljunk. „A sas is két szárnnyal repül” – ahogy egy kedves tanítóm fogalmazott nekem egyszer.

1996-ban kaptam Fényenergia Beavatást, és ugyan ebben az évben végeztem Agykontroll tanfolyamot dr. Domján Lászlónál, Egerben.

A jogi egyetem alatt is folyamatosan képeztem magam: az Amerikában élő Dang Mester beavatása által végeztem el a Spirituál Humán Yoga első 5 szintjét, és a módszer aktív gyakorlója lettem az egyetemi éveim alatt végig.

A fordulatot az életembe azonban dr.Doreen Virtue Angeltherapist Egy nap az Angyalokkal előadása hozta meg,ami világossá tette számomra mi is az a munka, amit szeretettel, szenvedéllyel tudok végezni. Itt találkoztam dr. Mayer Andreával, akinek a legnagyobb hatása volt az életemre, és akinek vezetésével felkészültem arra, hogy vállaljam azt a csodálatos feladatot, hogy megmutassam az embereknek az angyalok végtelen szeretetének erejét.

Így lettem Angyalmentor.

Több, mint 20 éve vagyok gyakorló energiaközvetítő, mely során volt lehetőségem saját tapasztalatokat gyűjteni a Lélek Misiztériumának világába. Legjelentősebb Beavatásaim nem tanfolyami papírokhoz köthetők, hiszen, egy 2-4 napos képzés után senki ne higgye el, hogy MESTER (kizárólag ÖNMAGunk mesterei lehetünk) lesz vagy bármilyen címet valóban megszerezhet. Hosszú Beavatási út vezet míg az Égiek valóban felhatalmaznak arra, hogy mások energiarendszeráhez nyúlhassunk. Semmi sem akkora felelősség, mint más Lelkek sorsának szálait tartani a kezünkben. 

5 éve kaptam Mihály és Rafael Arkangyaltól azt a felkérést, hogy az angyali világ csodáiba vezessek be másokat is. Ennek azóta is hálás szívvel teszek eleget, amíg a felkérés tart. Ezért hálás vagyok a tanáraimnak, akik jó alapokkal láttak el, és legfőképp az Égi Mestereimnek, akik mindig újabb és csodálatosabb dimenziókba vezetnek el.

Égi Mestereim, Hű Szövetségeseim, Segítőim az Úton: Arkangyalok Ereje, Elfek Ereje, Sárkányok Ereje, Elohimok Ereje, Szeráfok Ereje, ANU - Kozmikus Anyánk Ereje, Totemállatok Ereje, Földanya Ereje, Druidák Ereje, Csillagtestvéreim Ereje, Unikornisok Ereje, Magdalénák Ereje, Krisztus Ereje.

-Hála a folyamatos kapcsolódásért, tanításért, égi beavatásokért az isteni szeretetenergia valamennyi megnyilvánulási formájának. 

Tanulásom, tapasztalásom folyamatosan folytatom, hiszen az élet egy csodálatos áramlás, tapasztalás, mindig van kitől és van mit tanulnunk, és fejlődnünk, míg emberi testben létezünk. Tanítványaimat is arra biztatom: ne köteleződjenek el egy irány, módszer, rendszer, mester mellett - az intézményesítés mindig csapdába zár. Köteleződjetek el az Egy Igaz Isten- és annak végtelenszámú megjelenési formája mellett.

Misszióm, hogy az egó félelmeit és tévképzeteit az angyalok szeretetével fénybe emelve emlékezzen mindenki arra az egyetlen igazságra: a szeretet az egyetlen létező valóság! Szeretném mindenkinek megmutatni: Isten csodálatos gyermekeiként magunk is teremtők vagyunk, akik saját valóságunkat alakítjuk.

 A hatalom a kezedben van! Szeretettel teli teremtő vagy és nem áldozat!

 Az ego azt mondja: minden az enyém, csak én lehetek sikeres…
A szeretet tudja: az univerzum végtelen és egységes, ha neked sikered van, általa én is több leszek…

Az ego fél és mindent magának akar…
A szeretet bízik és mindent megoszt másokkal…

Az ego eltipor másokat, hogy magasra törjön…
A szeretet felemel, hogy más is megtapasztalja a szárnyalást…

Az ego manipulál és hazudik…
A szeretet őszinte és önmagát adja, mert tudja, az igazság változásra sarkall, ami fejlődést jelent…

Az ego valójában nem létezik…
A szeretet minden, az egyetlen létező valóság.

Média megjelenéseim:

https://lifetv.hu/teljes-adasok/2020/06/24/spirit-dr-sandor-judit-es-berkes-oliver-teljes-adas/1462

https://tv2play.hu/mokka/dr_sandor_judit_arkangyali_uzenet_segithet_a_felelem_idoszakaban
https://tv2play.hu/mokka/dr_sandor_judit_hitet_es_utmutatast_nyujt_rafael_arkangyal
https://tv2play.hu/mokka/az_angyalok_jovonket_is_segithetik_figyeljunk_a_jelzesekre
https://tv2play.hu/mokka/angyalok_segitenek_az_elmulas_terhen_lelkunk_halhatatlan
https://tv2play.hu/mokka/dr_sandor_judit_tarsunk_megtalalasahoz_lelki_fenyunket_mutassuk_meg
https://tv2play.hu/mokka/angyali_fotok_a_vilag_tobb_mint_amit_latunk
 
Szeretettel: dr. Sándor Judit

Angyalmentor; Jóportál Alapítója ; Archangel Life Coach (Charles Virtue); Certified Realm Reader (Dr.Doreen Virtue)

Tevékenységem nem orvosi, nem természetgyógyászati és nem is pszichoterápiás tevékenység, valamint nem célja az egészségi állapot kedvező befolyásolása, a betegségek megelőzése, valamint az egészséget veszélyeztető, illetve károsító tényezőkkel szembeni védekezés. Tevékenységem során nem diagnosztizálok. Sem orvos, sem pszichiáter nem vagyok. Nevem előtt a dr. jelzőre a jogász szakon szerzett diplomám jogosít.


""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet