Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

Vélemények


Jázmin

Betekintést nyerhettem egy titkos világba. Szálakat, útvezetést, bizonyosságot kaptam, hogy érzéseim tiszták, valóság alapúak és nem Délibábok. Van egy olyan világ, amihez mi döntjük el, mennyire kapcsolódunk, mennyi csodás élményt engedünk be anélkül, hogy elveszítenénk realitásérzékünket. Judit varázslatos személyisége, erőteljes, tiszta kisugárzása, teljesen hiteles,értő és érthető módon vezet. Köszönöm az élményt! Csodás ezzel a tudattal élni!


Tímár Ágnes

Kedves leendő Földangyalok !

 

Már az első meghirdetett Angyal tanfolyamnál felcsillant a szemem gyorsabban vert a szívem és valami nagyon különlegeset éreztem amit akkor még nem tudtam meg magyarázni magamnak sem ! Éreztem a hívást de mégsem volt elég bátorságom,hogy megtegyem a lépést és részt vegyek a tanfolyamon. Ma már tudom miért nem tettem meg akkor azt a bizonyos lépést ! Közel egy év kellett hogy bátorságot merítsek és aztán egyszer csak vettem egy nagy levegőt és azt mondtam most vagy soha és jelentkeztem :)

Izgatottam vártam,hogy végre el jöjjön a várva várt nap, előző este  alig aludtam valamit csak úgy cikáztak a gondolatok a fejemben!

Elérkezett a nagy nap és Én remegő lábakkal és azzal a különleges érzéssel ami el kísért addig a napig  elindultam a tanfolyamra!

Tudjátok mi volt az a különleges érzés ? HAZA ÉRTEM !!!

Fantasztikus napot töltöttem nagyszerű Angyalok társaságában és, hogy mi történt ezután, megváltozott az Életem teljes mértékben !

Rengetek megválaszolatlan kérdésre ami eddig életem során fel merült,választ kaptam, meg értettem mi mért történt és történik az életemben és nem utolsó sorban ma már tudom ki vagyok, honnan érkeztem, és hová tartok !

Amióta el végeztem mind a három fokot alap, közép, felsőfok azóta sokkal tisztábban és világosabban értem és érzem, az üzeneteket jeleket és végtelenül hálás vagyok az Égieknek, hogy mindvégig  ösztönöztek és támogattak a tanfolyam elvégzésében és természetesen ezer hála  annak a Földangyalnak/ dr. Sándor Judit / aki segített emlékezni mindenre !!

Mindenkinek azt szeretném üzenni, hogy ha érzitek a hívást ne féljetek legyen bátorságotok Emlékezni, Felébredni, Hazaérni !!!

Angyali öleléssel 

Tímár Ágnes


Noémi

Számomra nagyon hasznos volt a tanfolyam a tanult módszerekkel, amik segítik, hogy jobban meghalljam a lelkem, és az angyalok hangját. Ez most már az életem részévé vált, nem múlik el nap, hogy ne kapcsolódjak az égiekkel. Igazi hazaérkezés, ami mérhetetlen harmóniát, és bizalmat hozott az életembe. Köszönöm Juditnak ezt a CSODÁT!!!


Szabóné Éva

Nagyon örülök, hogy lehetőségem volt részt venni a tanfolyamon. Csodálatos nap csodálatos emberekkel! Hálásan köszönöm azt a rengeteg szeretet energiát, amit kaptam tőled. Ezt az érzést nem lehet leírni, érezni kell! A tanfolyam sokkal többet adott, mint gondoltam és ezt nem tudom elégszer megköszönni! 

 

Szeretettel: Szabóné Éva


Melinda

Drága Judit!

 

Azzal kezdeném hogyha tehetném mennék minden tanfolyamodra!

Én úgy mentem hozzád hogy az utolsó lehetőségem vagy az életbe maradásért!

Padló alatt voltam fél méterrel! DE TE és az ott tanultak teljesen megváltoztatták az életemet!

Már másként látok és élek meg mindent! Megtanitottál nekem nagyon sok mindent,köztük hogy hinni és bizni kell mindenkor,bárhogy is alakul az életem!

Visszanyertem az önbecsülésemet,megtanultam elfogadni édesanyám és a kislányom elvesztését! Tudok ezzel együtt élni és beszélni róla!

Én csak javasolni tudom minden embernek hogy vegyen részt az angyaltanfolyamon,hisz nagyban 

megváltoztatja az életét!

Ezen kívül nagyon jó embereket ismerhetnek meg!

És ezuton szeretném újra megköszönni Neked azt a hatalmas ajándékot,amit adtál!

Gyönyörű szép estét kívánok sok sok szeretettel!

Melinda


Hajdúné Böbe

A legnagyobb örömmel, nagyon szívesen ajánlom mindenkinek. 

Csodálatos napot töltöttem a tanfolyamon. 

Szívesen megyek a következőre. 

Sokat tanultam. 

Hálásan köszönöm Hajdúné Böbe


Levente

Kedves Judit!

Hatalmas és mély hálát érzek, hogy részt vehettem a tanfolyamon. Fantasztikus amilyen mély szeretettel és tisztelettel fordulsz az emberek felé. Példakép lettél nekem:)


Egy nagy löket volt a mai nap, hogy merjem felvállalni magam, higgyek földangyal valómban, és a képességeimben, valamint, hogy végre tudom hajtani az életfeladatomat.Tudom, hogy angyalok és felemelkedett mesterek seregei vannak mellettem és segítenek. A hit a legfontosabb :)


Még egyszer köszönöm:)


Petra

Drága Judit! 


Én természetesen csak ajánlani tudom az angyaltanfolyamot, és hiszek benne, hogy aki szomjazik erre a tudásra, az ott lesz ajánlás nélkül is, mert a lelke érzi a hívást. Amikor értesültem a tanfolyamról egyszerűen csak tudtam, hogy nekem ott a helyem. Akárhányszor arra gondolok, hogy milyen jó ezen az úton haladva élni az életet, hatalmas hála önti el a szívemet, mert tudom, hogy akármekkora problémába is ütközök, a segítség mindig ott lesz.  


Nem tudom elégszer megköszönni Drága Judit a támogatásod és hogy segítettél felismerni a lelkem küldetését. 


Millió puszi 


Alexandra

Kedves Judit! 


Leírom véleményemet az angyaltanfolyamról.
Remélem, hasznát veszed, és legalább ennyivel hozzájárulhatok szeretetteljes munkádhoz.


Új világ nyílt meg előttem azáltal, hogy elvégeztem az angyaltanfolyamot. Napi szinten tapasztalom az angyalok jelenlétét, segítségét. Megkönnyítik a mindennapjaimat.
Nagyon hálás vagyok Juditnak, amiért a legnagyobb szeretettel adta át tudását és tapasztalatait.
Mindenkit arra biztatok, hogy ha hívást érez, menjen, és végezze el.


Szerettel:
Alexandra


Timi

Kedves Judit!

A tanfolyam felemelő volt! Aki hisz az Angyalokban, az azért menjen el, aki nem, az pedig azért! 
Csodálatos volt megtapasztalni azt az energetikai tisztaságot, amit ott létrehoztál! Mintha a Mennyországban lettem volna! Hálás szívvel köszönöm! 


Csodaszép napot kívánok! Timi 


Szák-Kocsis Julcsi

Nagyon vártam a tanfolyamot, és örülök hogy részt vehettem egy ilyen fantasztikus élményben. Minden várakozásomat felülmúlta a tanfolyam.  Az ott megteremtett tiszta, szeretetteljes légkörben tapasztalhattam és élhettem meg az angyali meditációt, és olyan szív és lélekgyógyító szeretet energiát kaptam, amilyenben még nem volt részem.  Lelki fejlődésem szempontjából nagyon meghatározó élmény volt. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.


Hollósi Edit

Mindig hittem és tudtam az Angyalok létezését, de nem tudtam “megfogni”, hogyan tudnék velük kapcsolatba lépni. Judit megmutatta azt az utat, azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével nap, mint nap észlelem az Angyalok jelenlétét, használom az Angyalterápia módszerét. Elvezetett oda, ahol önmagam lehetek, az Angyalok világába, nemcsak a tanfolyamokkal, hanem azzal, hogy hitt bennem. Amit tőle kaptunk, az a tiszta szeretet, egy igazi Angyal. Hálás vagyok, hogy az Angyalok elvezettek hozzád.


Chasiel 

Szeretettel ajánlom mindazoknak az Angyaltanfolyamot, akik túl szeretnének látni a szürke hétköznapok fátylán, akik meg szeretnének ismerni az Angyalok csodálatos világát! Ajánlom azoknak, akik gyógyulni szeretnének testben és lélekben, és azoknak is, aki csak újra tisztán érezni és szeretni kívánnak!

Itt és most lehetőségetek van kilépni az árnyékból a fényre,  csatlakozhattok azokhoz a kedves lelkekhez, akik veletek együtt, szívük hangját követve az Angyalok útját választották. Ez esetben Judit feltárja elfőttetek is az Angyalok csodálatos világát, akik segítségével megtanultok újra szeretni, gyógyítani és boldognak lenni, azaz a valóban élni!

Ez a világ csodálatos, mint ahogy az is, hogy van, aki ezt megmutassa nekünk!

Hálásan köszönöm Drága Judit, hálásan köszönöm Szeretett Angyalok! 


Ivett

Azért ajánlom mindenkinek, mert felemelő élmény, iránytű az élethez és mert jó érzés volt együtt lenni.


Tamás

Nagyon köszönöm azt a csodát amit megéltünk a foglalkozás alatt.Régóta várom azt a történést az életemben ami választ ad a bennem lévő kérdésekre.
Megtörtént.
Tudom mi az életfeladatom,hála Neked!
Végre a helyére került minden,nagyon boldog vagyok,és a bennem lévő fény végre ontja a szeretet.
A reggeli megéléseim,a szobában ülve léggömb méretű fénygömbök szaladtak a fejem felett.Nem álmodtam, tisztán láttam.
Nagyon várom a következő előadást,addig is nagyon sok csodát kívánok az Angyalokkal!

Nagyon hálás vagyok Neked,hogy megmutattad ezt a világot.


Csodás Napot Neked!


Katalin

Kedves Drága Juditkám!

Elnézésed kérem, hogy csak most tudok írni, de a porc térdműtétem miatt csak most tudok gép elé ülni. Nem azért mert fájdalmaim vannak, hanem ezzel kapcsolatban sok tenni, és intéznivalóm volt az elmúlt héten. Hálásan köszönöm, hogy ott lehettem az Angyaltanfolyam  05.19.-eí előadásodon, azóta csodálatos élményeim vannak!  Csak mosolygós pozitív energiával bíró emberekkel találkozom,  én is állandóan mosolygok ami belűről fakad, autóvezetés közben is azon veszem észre magam, hogy fülig ér a szám ( nem tudom a másik autóban ülők mit gondolnak, lehet azt  ,hogy ismerkedni akarok :-) ) A műtét előtt és után semmi félelmen nem volt, biztonságban éreztem magam, tudtam ,hogy mellettem vannak az Égiek az Angyalok és vigyáznak rám!  Ezt az érzést eddig csak a többszöri 3 hetes elvonulás kapcsán éreztem, hogy ez a tanfolyam után is megtapasztalhattam, hálásan köszönöm , hogy csodálatos energiában engedtél el minket az utunkra és ami azóta is tart. Semmilyen műtéttel kapcsolatos fájdalmam nincs egy szem fájdalomcsillapítót sem kellett bevenni. A tanfolyam előtt kérted, hogy próbáljunk  hús nélküli étkezést, sok gyümölcs és zöldség legyen a fő táplálék bevitelünk. Képzeld el azóta sem eszem húst, nem, azért mert sanyargatom magam, hanem egyszerűen nem kívánom, már a hús gondolatától is rosszul vagyok! ( az Angyalok így intézték) Azt hiszem ezzel mindent elmondtam ,hogy mennyire hálás vagyok  ennek  az új és tiszta angyali  energiának, amit ott lehoztál , és közvetítettél számunkra.  Kívánom ,hogy ezzel az angyali  munkáddal sok-sok tanítványnak adjál ilyen nagy horderejű pozitív változást az életükben, ehhez sok sikert , millió puszi! Hálás köszönet! Ölellek: Katica


Finta Krisztina

Hittem ebben, de nem sok embernél tapasztaltam, hogy már csak a kontaktus is Veled gyógyítóan hat rám.
Probálok minél inkább önállóvá válni problémák kezelésében, megoldásaiban, így ha sokszor eszembe is jutottál az elmúlt hónapokban, nem jelentkeztem. Van ennek nagy előnye is, mert tényleg jobban tudom kezelni a pánikomat nehéz helyzetekben, kezdem érezni a "saját" gyógyíto forrásaimat, de ez szinte kézzel fogható, amikor kapcsolatba lépünk, hogy már jobban is vagyok.
Nem hízelgésből írom ezt, hanem mert tudnod kell, h nagyon jól "csinalod" , ahogy vagy ezen a világon és azt kivánom, hogy igazán, tiszta szívből példát tudjunk venni Rólad és a hozzád hasonló Lelkektöl...mert ez jobbá tesz mindent.


Egy Földangyal

Judit földreszállt angyal, aki azért érkezett, hogy segítsen nekünk megtalálni a Fényt. A tanfolyamok, amelyeket tart, angyaliak, és segítenek angyalaink, utunk, békénk meglelésében.


Timi & Zoli

Fantasztikus volt Veled/Veletek ismét a vasárnap. Köszönjük a csodás élményt, tapasztalásokat.
Menj tovább ezen a csodás úton, amit választottál, mert fantasztikusan csinálod és egy igazi földre szállt ANGYAL vagy :-)!

Boldogok vagyunk, hogy megismertünk, mert Általad "gazdagabb" lett az életünk.

Köszönet, hála és sok-sok szeretet...


Andi

Hol is kezdjem.,nehéz szavakba önteni  mindazt amit az angyal tanfolyamok alatt kaptam. Ennél tisztább érzéseket még nem éltem át az életem során. Minden amit megtanítottál és átadtál egy új életet nyitott meg számomra. Teljesen másként tekintek a világra és a benne való létezésemre. Már nem félek a haláltól és a kihívásoktól sem. Merek kérni és sokkal mélyebben és tudatosabban lépek kapcsolatba az angyalokkal és a teremtővel. A Te tisztaságod és lényed tiszteletre méltó. A tanfolyamokon mindig úgy éreztem hazaértem. Nagyon nehéz volt a felsőfokú elvégzése után elfogadni, hogy vége és nem lesz több találkozásunk..mindent nagyon köszönök. Nagyon sokat segítettél.


Wahl Krisztina

Tényleg a lelkem vezetett Judithoz és mint tudjuk, nincsenek véletlenek... Azzal a céllal mentem el hozzá, hogy minél többet megtudjak az angyalokról, csodálatos világukról... Amit kaptam, messze túlszárnyalta a várakozásaimat!
Már az első alkalommal is nagyon lelkesen hallgattam, ittam Judit szavait és ez egyre csak fokozódott a következő tanfolyamok során. Juditnak köszönhetően tapasztalhattam meg életem első, igazi meditációs élményét! Az angyalok segítségével és Judit vezetésével minden alkalommal újra átélhettem ezt a csodát! Judit kisugárzása, kedves, szeretetteljes lénye és tudása ötvöz minden szükséges eszközt ahhoz, hogy kapcsolódni tudjunk az angyali világgal és használni tudjuk a tőlük kapott ajándékokat. Nagy szükség is van erre most!  
Csodás utazás, sőt szárnyalás a léleknek minden tanfolyam, találkozás. Szeretettel ajánlom minden léleknek!

Rádi Soma

Sok szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe, aki érdeklődik a téma iránt, illetve akinek kérdései merülnek fel a Juditnál tett angyali energiaközvetítés során. Nekem a kezelés után ezer kérdésem támadt, melyek kapcsán merült fel a megértés lehetősége, így jelentkeztem az alapfokú workshopra.

Nagy izgalommal vágtam bele, elképzelésem sem volt, mi fog történni, mit lehet egy ilyen helyen tapasztalni. Az alapfok után azonnal iratkoztam fel a közép-, majd felsőfokú napokra, annyira magával ragadó maga a téma, a megélt tapasztalások pedig csak erősítik az emberben a kíváncsiságot. Judit remek előadó, és olyan milliőt teremt az egész foglalkozásnak, hogy azóta álmodom az ott érzett illatokkal, zenékkel, meditációkkal. Maga a téma szerintem rendkívül érdekes, és nagyon sok elemét lehet a saját életünkben hasznosítani, ilyenformán kifejezetten építő és gyógyító jellegű. Ezen felül olyan szépségekben van részed a nap során, hogy hazamenetelkor olyan furcsán idegenül pislogsz a metrón a körülöttünk levő egyre különösebb világra. Egy teljes lelki-és szellemi nyaralásként tudnám leírni az érzést.

A hallottakat mindenféle spirituális előképzettség nélkül bármikor lehet alkalmazni, és valóban működnek is. Ezer példát tudnék felsorolni az azóta kapott angyali segítségeket illetően, talán a két legmateriálisabb és kézzelfoghatóbb, hogy egy betonkockának történő erőteljes tolatás után egy karcolás nem volt szeretett kisautómon, valamint az egyik haldokló fám néhány jól irányzott kérés után folyamatosan egészséges leveleket hoz. Engem ezek és a többi eset teljesen meggyőztek, hogy ez nem valamiféle rózsaszín ködös álmodozás a szárnyas kis angyalkákról.

Magáért az előadóért is érdemes elmenni. Judit egy különösen magával ragadó, csoda lélek. A tudása lenyűgöző és valós, hihetetlen szakszerűséggel és alázattal viseltet a téma és a jelenlevők iránt. A belső tökéletessége kívülre is kisugárzik: valószínűtlenül szép és a környezetét is meghitté, tisztává és békéssé teszi. Élmény hallgatni az előadását, az angyalok világán kívül is hihetetlen széleskörű tudással és tapasztalásokkal rendelkezik.

Meg kell hallgatni Juditot, és egy gyönyörű tudomány, ezer csoda tárul fel az ember előtt. Én a három nap óta erőteljesen alakulok, formálódok, és számomra eddig hihetetlen dolgokon megyek keresztül, jelentős minőségi javulást élek meg az életem során a mindennapokban.

Szívből ajánlom mindenkinek a workshopokat!


Gyöngyi

Az Istennő Beavató Ösvényének a negyedik állomásán vagyunk túl, a Negyedik Ösvényen. Megannyi könny, felismerés, lélekgyógyító szeretethullám, ölelés, ami meghozta azt a könnyed, szeretetteljes, békés érzést, ami ma magaménak tudhatok. Lépésről, lépésre vezet minket Judit, hogy újra megtaláljuk Önmagunkat, az Erőnket és a nőiségünkben rejlő kincseket.
Szeretettel, hálás szívvel köszönöm. Hálával, nyitott szívvel és szeretettel várom a folytatást. Gyöngyi

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet