Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

Vélemények


Edelényi Dóra

Azt hiszem nagyon nehéz "anyaggá"  szavakká, betűkké formálni azokat az érzéseket melyek egy ilyen találkozás alkalmával előtörnek az ember tudatalattijából.  Szükséges a jóindulatú, erőltetés nélküli vezetés. Ahogy a Biblia is mondja, ne halat adjunk, hanem hálót. 

Na de azért ehhez fogadóoldalnak is kell lenni. Mindenkinek meg kell keresnie a saját útját.

Ehhez kell egy jó vezető, aki nem előtérbe tolja saját magát, hanem támogat, irányt, mutat, ez vagy TE Judit.

Köszönettel...Dóra


Gábor

Egyik ismerősöm ajánlása alapján érkeztem Judithoz.Éreztem,hogy az életemben bizonyos elakadások vannak(anyagi,érzelmi blokkok),és kerestem megoldást,hogy ezeket a problémákat feloldjam. Tudni kell rólam,hogy inkább a materialista világban mozgok,így kissé szkeptikusan,de átadtam magamat a gyógyító energiáknak.Már az első kezelés alatt éreztem,hogy "valami" történik,de nem tudtam megmagyarázni,hogy valójában mi is az,de nagyon pozitív,és léleksimogató volt.Ahogy haladtunk előre,a második és harmadik kezelés után már kézzelfogható volt a változás az életem azon területein,ahol előtte elakadások voltak.(ezen én is meglepődtem)
 Ezek után már egy más aspektusból szemléltem az angyalokkal való kapcsolódást,és teljesen át tudtam adni magam az energiáknak.Az első és a negyedik kezelés között 4 hónap telt el.Energiával teli,nyugodtabb,kisimultabb lett az életem,és azok a blokkok is feloldásra kerültek,amik az én anyagias világomban az előrehaladást jelentették.Köszönöm,hogy megtapasztalhattam az angyali energiákat,és ennek hatására elindultak az életem minden területén a pozitív változások.


Finta Krisztina

4 kezelésen voltam 4 hónap alatt, és az életem már az első után változásnak indult jó irányba. Olyan információkat kaptam magamról, amik által sikerült nezőpontot váltanom. Kezdek rátalalni belső erőmre, bölcsességemre. Emiatt az áttörő hatás miatt mentem el az első angyaltanfolyamra. Jó szívvel ajánlom bárkinek, aki szeretné kezébe venni a sorsát és a tiszta szeretet útjára terelni az életét. Ebben hatalmas segítseget nyújt Judit hiteles, nyílt, őszinte személyisége is. Hálas vagyok a sok segítségért! Finta Krisztina


Tünde

Tiszta szívemből hálás vagyok, amiért Hozzád vezettek engem. Nem is tudom szavakkal leírni, milyen érzés most a tükörbe nézve újra a valódi önmagamat látni - és ezt Neked köszönhetem. :)
Nagyon szeretném hogy ez az állapot minél tovább tartson, vagy inkább állandósuljon.


Hálásan köszönöm a segítséged,
Már nagyon várom a következő Angyalterápiát! :)


Ajna

Kb. 1,5 hete voltam Juditnál, de még mindig extrém erővel dolgozik bennem az Angyalterápia kezelés. Nem volt konkrét dolog amivel felkerestem, sőt kifejezetten nyugodt, harmonikus életem van. Egyszerűen "csak" mennem kellett. Mégis hatalmas hozzájárulás volt az életemhez. Olyan iránymutatásokat kaptam, melyekre nem is gondoltam, hogy szükségem van. A kezelés maga nagyon nagyon finom volt, a nagy részét átaludtam, mégis érezhető volt valami megfogalmazhatatlan jelenlét.
Kaptam útravalókat is. Hangsúlyoznám, hogy nem feladatokat, hanem olyan javaslatokat, melyek még jobban támogatják a változást, ami a kezelés óta folyamatosan zajlik bennem.
Judit a kezelés után sem engedte el a kezem,
szóval... ki ne hagyjátok!!
És elnézést ha csapongó az ajánlásom, de az élményt nem lehet szavakkal leírni! KÖSZÖNÖM!


K.N. Barbara

Amikor elkezdtem írni ezt a pár sort a kezelésről, nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz. Legszívesebben "csak" egy érzést kommentelnék ide, úgy lenne a legérthetőbb, amit próbálok megfogalmazni.
Mikor Judithoz érkeztem az első kezelésre, nem volt konkrét kérdésem, amivel felkerestem Őt, csak azt tudtam egy ideje, hogy mennem kell. Az első találkozás alkalmával ki is derült, hogy mi volt az ok, amiért Hozzá vezettek. Olyan útmutatást kaptam Judit segítségével, amit igazából mindig is kerestem, de sosem tudatosan tettem ezt. Nagyon hálás vagyok Neki, hogy ekkora szeretettel és odafigyeléssel foglalkozik velem és köszönöm, hogy tanulhatok Tőle.
Köszönök mindent Judit!


Rádi Soma

Ajánlom szeretettel mindenkinek, aki úgy érzi, elakadt, ugyanabban a gödörben futkos le-fel évek óta és úgy látja, nincs kiút abból a gödörből.

Várakozással, izgalommal érkeztem Judithoz az angyali energiaközvetítésre. Tele különféle görcsökkel, sebekkel, keserűséggel és szomorúsággal. A kezelés során különös tapasztalásokat éltem meg, és évek óta nem érzett felszabadultsággal, könnyűséggel, gondtalansággal távoztam. Olyasmi érzés volt, mint amikor a hosszú ideje tartó sűrű sötétségben meglátsz egy kis pislákoló fényt nagyon messze. Rengeteg hasznos tapasztalást és információt lehet beszerezni, a kezelés után 2 órát gondolkodtam a hallottakon egy tó partján. Szívből javaslom mindenkinek, aki úgy érzi, tenni szeretne valami érdemlegeset saját és környezete boldogsága érdekében.

Akihez fordulni kell ezügyben: Juditban az egyik legcsodálatosabb lelket ismertem meg életem során. Teljesen két lábbal a Földön áll, határozott; professzionális, igaz és gyönyörű kötelékben él az angyali világgal. Még ha egy hangot se értesz abból, ami történik, akkoris élvezet a közelében lenni és csak hallgatni, amit mond, érezni, ami történik veled. Ő egy igaz, hatalmas és felelős tudással bíró, valószínűtlenül szép, elfogadó és alázatos emberangyal. Talán az egyik legnagyobb ajándék, akit valaha kaptam.


""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet