Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

LÉLEKFA - Druida beavatás

2021-09-12 12:29:53

2020 júniusában aktiválódott és jött felszínre egy korábbi Druida életem emlékezete. Az egyik legerőteljesebb beavatást kaptam tőlük, melyben azt mutatták meg, hogy a FÁK valójában Dimenziókapuk, melyeken keresztül az egymás mellett valójában párhuzamosan működő létsíkjainkba léphetünk be.

A Tölgyfa az egyik legerősebb dimenziókapu, amin keresztül aktiválhatjuk „előző” életeink tudásait.

Édesanyámtól kaptam egy gyönyörű Peruból származó karneol kristályt, majd szellemi vezetőimtől azt az instrukciót kaptam, hogy menjek el ahhoz a Tölgyfához, melynél meditálni szoktam, és bizonyosodjak meg arról a gyakorlatban is, hogyan működik ez a fa, mint átjáró a dimenziók között.

Férjemmel ketten el is indultunk kedvenc fámhoz a hozzánk közel eső erdőbe, ez egy közös rituálénk, én meditálok, Ő pedig vigyáz rám, ugyanis Férjem az egyik legerőteljesebb Őrzőm, Védelmezőm a fizikai világban.

Szellemi vezetőim instrukciója alapján végeztem mindent, és valóban éreztem és láttam, ahogyan átlépek Druida életembe, egy Szent Ősi helyre, ahol Druida testvéreim, nővéreim már vártak rám. Ősi rituálé kezdődött, melyben aktiválták azokat az energetikai lenyomatokat, mellyel felkészítettek az előttem álló Fényküldötti feladatokra, itt tanították meg velem az ELf-Háló védelmi rendszerének beavató mintáját és itt élesztették fel a Lélek Fa technikáját, melyben másokat is átvezethetek abba a dimenzióba, ahol mint Fényküldöttek részesülhetnek az előttük álló fényküldötti feladatok aktiválásában.

Amikor elkezdődött Lelkem visszavezetése a Fa kapuján át fizikai testembe, még a két világ között lebegve érzékeltem, hogy Férjem mintha a testem körül szaladgálna, hol jobbra, hogy balra, majd körözve, és végül eltűntek lépéseinek hangjai…

Miután visszatértem kinyitottam a szemem, kerestem Férjemet, és azt láttam, hogy valahol a hegy tetején jár, láttam, hogy kétségbeesve néz jobbra, balra, mintha keresne valamit majd elindul és végül eltűnik a látóhatáromból…

Utána indultam sietve és mikor utolértem, megkönnyebbülten kiáltott fel: Végre megvagy, hol voltál?!

Ekkor mondta el, hogy egyszer csak fizikailag is eltűntem meditáció közben, és annyira megijedt, hogy el kezdett keresni…

Bár számomra erőteljes visszaigazolása volt a működő technikának és dimenziókapun való átlépésnek a történet, a Férjem annyira megijedt, hogy megkért, hagyjam abba egy időre a spirituális gyakorlatokat, mert erre nincs felkészülve.

Valójában semmi rossz nem történt. Egyszerűen csak, egy bizonyos rezgés szint fölé emelkedés során egy másik valóságba emelkedve érzékelhetetlenné válunk az alacsonyabb rezgésen lévők számára.

Biztosan Ti is emlékeztek a Mennyei Prófécia hasonló jelenetére, amikor a katonák számára így váltak láthatatlanná az emberek.

Ezután picit utána olvastam a druidának, akiknél valóban a Tölgy, mint dimenziókapu szerepel, és az egyik legszentebb fájuk.

Szeretem így működtetni a csatornázásaim, tapasztalásaim. Először lélek szinten élem meg, aztán megtapasztalom, majd utána olvasok, és mindig megerősítésre, visszaigazolásra találok.

Ez az élmény és tanítás hozta el az egyik kedvenc workshopom, az Új Világ Angyalai gyakorlatait: az Elf-háló és a Lélekfa beavatást és a Földcsillag csakra tisztítást.

Az Elfekkel hosszú évek óta szoros kapcsolatom van, számtalan tanítást kaptam tőlük, de az egyik legfontosabb az volt: többféle valóság érhető el számunkra, fényünk, rezgésünk minősége szerint. 

Válaszd a szeretetet minden pillanatban és emeld életed a béke, bőség, egészség, boldogság állapotába. 

Szeretettel: Sándor Judit ~ Angyalmentor

 

 

 

Hozzászólások


Keresés



Aktuális események

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Záró 12. ösvény - 2024-06-22 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-06-16 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Tizenegyedik ösvény - 2024-04-27 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet