Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

Az Angyalközvetítő is ember - Energiarabló barátságok

2020-10-15 20:35:17

Az angyal-és energiaközvetítőkben gyerekkoruk óta él egy mély vágy a körülöttük lévők megsegítéséért. Általában akkor is segítenek, szeretetet, fényt közvetítenek a külvilág felé, ha nem ez a hivatásos munkájuk.

Mivel létük így nyer értelmet, küldetésük így teljesedik be, ezért előszeretettel veszik magukra mások terheit és válnak megmentővő, segítővé a nap 24 órájában.

Micsoda csapdája ez a spirituális fejlődésüknek. Hisz valódi erőt, fényt, saját erőnk, középpontunk megtalálásával és megtartásával közvetíthetünk. A lemerült elemű fényforrás is csak pislákolva adhat némi világosságot, majd egyszer csak kialszik, s elveszíti léte értelmét: a Fény adását.

Ezért nagyon fontos figyelni arra, hogy ha ezzel az úttal áldott meg az ég, akkor mutassunk kellő tiszteletet saját magunk és munkánk iránt, és találjuk meg a munka-pihenés egyensúlyát. Találjunk időt arra, hogy önmagunkat is megajándékozzuk a Fényünkkel, töltsünk időt egyedül! -ez nagyon fontos, és szeretteinkkel, végezzünk olyan dolgokat, ahol mi is kapcsolódunk az öröm Forrásával, hogy teljes Fényünkben, erőnkbe tündökölve végezhessük azt a csodálatos munkát, amit lelkünk útjául választott.

Olyan időket élünk, amikor fontos erőteljes határokat húzni, mutatni, saját erőnk védelme és megtartása érdekében.

Akik ezt az utat választják, tudják, hogy kevesebb idő marad önmagunkra, családunkra, barátainkra.

Rengetegen szeretnének velünk barátkozni, kapcsolatban lenni – csak sajnos a barátság ilyenkor azt jelenti, hogy bármikor felhívhatnak minket egy angyali üzenetért, egy probléma megoldásáért. Hiszen nekünk milyen könnyű, mi úgyis halljuk, tudjuk, látjuk, érezzük a láthatatlan világot…

Igen ám, de nekünk ez a hivatásunk.

Szerintem, ha megkérdeznénk egy fodrászt, hogy a baráti találkozói alkalmával a barátai haját vágja-e, akkor a válasz: NEM lenne.

Ha megkérdeznénk egy masszőrt, ha a barátnői megkeresik egy baráti beszélgetésre, találkozóra, akkor egy hátmasszázst is kérnek-e közben, a válasz NEM lenne.

A barátság egyenrangú kapcsolatot jelöl. Én személy szerint imádok jókat beszélgetni, de kiráz a hideg azoktól a telefonhívásoktól, ahol egyirányú kommunikációt folytatva érdekből, energia elszívásból kapcsolódnak velem. Lehet, hogy kitüntetőnek tűnhet az a figyelem, hogy, ha baj van, mindig minket hívnak, és fontosnak érezhetjük magunkat ettől – de ilyenkor emlékeztessük magunkat – hogy nekünk ez a hivatásunk, a szabad időnket szenteljük annak, hogy feltöltődünk.

És tanuljunk meg NEM-et mondani. Aki szeretne angyalközvetítést, megvan a lehetősége arra, hogy ilyen formán kapcsolódjon velünk a megfelelő keretek között.

Mások nem fognak ránk figyelni. Figyeljünk mi magunkra. Ne folyassuk el az energiáinkat. Mert egyszer csak azt vesszük észre, hogy azokra nem marad, akik valóban megtisztelnek azzal, hogy elismerik a munkánkat.

Az angyalközvetítő is ember, nem szuperhős vagy természetfeletti lény. Ha Te is ilyen munkát végzel, kérlek óvd a Fényed! Merj egészséges határokat, kereteket adni a kapcsolataidnak.

Ha pedig egy angyalközvetítő barátja, ismerőse vagy, kérlek figyeljünk egymásra, arra, hogy a barátság valóban két lélek egyenrangú kapcsolódása legyen.

Szeretettel: Sándor Judit

Hozzászólások


Keresés



Aktuális események

Az Istennő 12 Beavató Ösvénye - Kilencedik Ösvény - 2024-08-03 10:00:00

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő 12 Beavató Ösvénye - Nyolcadik Ösvény - 2024-06-29 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-05-26 10:01:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Tizenegyedik ösvény - 2024-04-27 10:00:00

Angyal workshop Alapfok - *Betelt* - 2024-04-14 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet