Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

9:9 – Az Őrzők kapuja nyílik

2020-09-09 11:53:45

Földanya, Gaia Őrzői térnek most vissza, hogy védelmezzék Földanyát és annak valamennyi gyermekét, akiknek szíve együtt dobban Földanya szívverésének ritmusával.

A Sárkányok erőteljes, védelmező energiájának dimenziókapuja nyílik most. Ez nem jelenti azt, hogy eddig ne lettek volna jelen, csupán annyit jelent, hogy létezésük dimenzióinak elérhető valósága és igazsága nyílik most minden itt élő számára.

A Sárkányok energiájával egyik nagyon kedves tanítványom, és barátom kapcsolt össze – így vált tudtán kívül beavató mesteremmé a Sárkányok erejébe és energiájába. Nevezzük Őt most Chasielnek, mert nem szereti a nyilvánosságot, azonban én fontosnak tartok megemlíteni minden olyan személyt, aki tiszta csatornaként kapcsol össze minket az Univerzum könyvtárának tanításával.

2020 márciusában ismerkedtem meg ezzel a nagy erejű energiával, mely fizikai szinten a Sárkányok alakjában jelent meg nekem. A Sárkányok energiája teljesen más, mint az angyaloké és Arkangyaloké, hiszen a Föld mélyéről hozzák el gyógyító kódjaikat és szimbólumaikat a számunkra. Elsődleges feladatuk nem az emberek segítése, hanem Földanya védelme. Ennek érdekében az energiájukkal lehetőséget teremtenek számunkra arra, hogy szívünkben összekapcsolódjunk Földanya szívének ritmusával, és emlékezzünk arra, hogy a Föld az Anyánk, az Otthonunk, abban minden létező testvérünk, és ennek az emlékezésnek megfelelően törekedjünk mi is Földanya tiszteletére, védelmére, kincseinek megóvására és a valódi ÉLETTEL való összhangra a létezésünk során.

A Sárkányok megmutatkoznak azok előtt, akiknek feladatuk van velük dolgozni, vagy üzenetüket közvetíteni. Energiájukkal óvatosan és mértékkel ajánlott kapcsolódni, ugyanis a fizikai test számára nagyon megterhelő lehet. A Sárkányok támogatását és védelmét csak azok a létezők kapják meg, akik szívében Földanya ritmusának dallama zenél. Földanya szeretetével, tiszteletével és az érte való munkálkodással ezek a hatalmas, erőteljes, határozott lények is a védelmedre szegődnek.

2020 augusztusában kaptam az erőteljes üzenetet, hogy ezen a napon (2020.09.09.) nyílik meg visszatérésük kapuja. Több Léleknővéremmel is megosztottam az információt, és azóta ők is erőteljes, de szépséges tapasztalásokat kaptak ezektől a hatalmas lényektől.

A Sárkányokat sokan – tévesen – kizárólag a tűzzel társítják össze. Minden elemnek megvan a maga Őrzője és Sárkány rendje. Így a következő Sárkányokkal találkozhatunk:

TŰZ SÁRKÁNYOK

FÖLD SÁRKÁNYOK

VÍZ SÁRKÁNYOK

JÉG SÁRKÁNYOK

LEVEGŐ SÁRKÁNYOK

Ezek a hatalmas lények a Fényért dolgoznak Földanya védelmében és érdekében. Ha Te is a Fény igazságát szolgálod, hű segítőid és védelmezőid lehetnek ezen az úton. De a velük való kapcsolódás csak akkor jön létre, ha tiszta a szíved, és, ha a tapasztalási utad bejártad, hiszen megfelelő és stabil energetikai rendszer (és idegrendszer is!) kell ahhoz, hogy velük kapcsolódjunk.

Gondoljunk rájuk szeretettel, köszönjük meg munkájuk, és ajánljuk fel támogatásunk, segítségünk Földanya védelmében, és érdekében. Ha így teszünk, akkor erejük és bölcsességük rendelkezésünkre fog állni, hogy vissza állítsuk az Ősi Rendet és Összhangot Földanyánkkal.

Szeretettel: Sándor Judit

 

 

 

 

 

Hozzászólások


Keresés



Aktuális események

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Záró 12. ösvény - 2024-06-22 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-06-16 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Tizenegyedik ösvény - 2024-04-27 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet