Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

Angyalközvetítés Ingyen – Instant Megváltás a szenvedések alól

2020-08-25 16:20:43

Pár hete a facebookon jött szembe velem egy bejegyzés, hogy olyan spirituális segítőt keresnek, aki ingyen dolgozik. A poszt alatt megjelentek azok a kommentek, melyek megkérdőjelezik azon segítők tevékenységét, akik pénzt kérnek a munkájukért. Hiszen a képességeiket a Teremtőtől ingyen kapták, tehát ingyen is kell adniuk…

A Teremtőtől képességeinket nem ingyen kaptuk. Életek hosszú sora vezetett oda, hogy ott legyen minden ember a Teremtő által kijelölt útján. Mennyi próbatétel, mennyi Égi Beavatás, mennyi munka önmagunkkal, és a világgal vezetett el oda, hogy fel tudjuk vállalni azt, akik valójában vagyunk. Mind-mind befektetett energia. Nem beszélve a rengeteg képzésről, tanfolyamról, könyvről, amik segítettek rendszerbe rakni, vagy megerősíteni az önmagunkba vetett hitünket.

A pék vajon nem ingyen kapta a kezét, mellyel a kenyeret dagasztja?

A modell, vajon nem ingyen kapta a szépségét, mellyel beragyogja a fotókat?

Az orvos vajon nem ingyen kapta az elhivatottság és kitartás érzését mellyel szolgálja a betegeit?

A föld, amit valaki telekként árul, és pénzt keres vele, vajon eredetileg nem ingyen van a Teremtőtől?

A talentum, a hivatás, a küldetés mind-mind ajándék és ingyen van…viszont minden ember egyéni útja, hogy él-e vele, tesz-e energiát abba, hogy abban a küldetésben a legjobb önmagává váljon.

A pénzt -az ingyen munka elvárással-, az emberek valami bűnös eszközzé próbálják silányítani, holott a pénz is energia, melynek áramlása jelenti a bőséget.

Én azt figyeltem meg, hogy aki jó kapcsolatot ápol a pénzzel, mint energiával, az nem kérdőjelezi meg, hogy más munkájáért vajon jár-e.

Aki spirituális szolgálatot választott, az pontosan tudja, hogy a mi munkánk nem ér véget. 24 órás munka. Hogy akármerre megyünk: terheket veszünk át, tisztítunk, fényt viszünk, még álmunkban is dolgozunk. A fénymunkások tudják, hogy kevesebb idő jut a barátokra, a családra, és önmagukra, hiszen a Teremtő szolgálata nem hobbi. Elhivatottság. A fénymunkás segítő cikkeket ír, kóbor lelkeket segít el, és Égi Hívásra mond le az élet olyan dolgairól, melyet mások az emberi lét könnyed örömével kapcsolnak össze. Vállalja a Beavató időszakokat, melyekről most hirtelen nem a kellemes és könnyed dolgok jutnak eszembe. A lelkekkel való közös fénymunka nem ér véget akkor, amikor a közvetítés vagy szolgáltatás is véget ér. Minden hozzám tartozó lélekért felelős vagyok.

Munkámmal a Teremtőt szolgálom. És nem a pénzszerzés a célja. Viszont ki merem mondani, hogy a munkámért energia jár.

Az Égiek pontosan látják, ki miért és milyen szívvel dolgozik. Én is találkoztam már olyan emberrel, aki megélhetésként és menekülési útvonalként tekintett a spirituális munkára. Aki azonnal könyvet akart írni, vagy írt is, vagy képzéseket tartani, anélkül, hogy bejárta volna lelke szent útját.

Én hiszek egy Új Világban. Ahol testvéreként bánunk egymással. Ahol azt adod a másiknak, amit te is szeretnél kapni a világban. Szóval, amíg te pénzt szeretnél kapni a munkádért, addig tiszteld meg a másikat azzal, hogy értékeled a munkáját, ahogyan a tiéd is értékelve van.

Aki nem szeretne pénzt (energiát) rakni abba, hogy változzon, annak felesleges bárhová is mennie, instant megváltás nincs. Az Égiek utakat mutatnak, lehetőségeket adnak, összekapcsolnak a lelked hangjával. De ebben a hangban bízni, a lehetőségekkel élni: Neked kell. Nem fogsz megérkezni sehová egy óra alatt. Elindulhatsz életed legcsodálatosabb útján, melyben önmagadhoz érsz. De mikor megérkezel, rájössz, hogy az egésznek az értelme maga a folyamat, melyben megtanulsz összhangban áramolni a Forrás ritmusával, Földanya szívdobbanásával.

Emlékezz: MINDEN energia(a pénz is)! Tanuld meg szeretettel áramoltatni és légy szabad!

S.Judit

Hozzászólások


KeresésAktuális események

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Záró 12. ösvény - 2024-06-30 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-06-16 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet