Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

Az elfojtás csapdába zár…az igazság felszabadít...

2020-07-14 09:48:22

Valódi változás csak lényünk teljes megismerésével, elfogadásával kezdődhet.

A cukormázba, és szirupba mártott valóság igazsága mindig felszínre jön, hisz az Univerzumban az energia igazsága mindent megmutat.

Hogyan lehet úgy segíteni másoknak, ha önmagunk árnyoldalaival, félelmeivel nem szembesülünk? Hogyan lehet úgy biztonsággal vezetni az utazókat a spiritualitás rejtett ösvényein, ha tagadjuk világunk polaritását?

A Fényre való emlékezés nem jelentheti az ítélőképességünk elvesztését, és a sötét tagadását. Világunk ellentétes energiáinak működésének elfogadásában rejlik az Erő.

A spirituális munka nem jelentheti azt, hogy egy Fénnyel teli világot hazudunk magunknak. Ahogyan a pozitív gondolkodás sem azt jelenti, hogy tagadjuk a tapasztalás valóságát.

A valódi Fényhez égi beavatásokon keresztül vezet az út, és ezek a beavatások életünk legsötétebb pillanataiban érkezhetnek…s a kérdés az, ebben a sötétségben van-e erőnk a Fény igazságára emlékezni?

De ha letagadod a problémát, ha nem mersz beszélni a sötétségről, fájdalomról, félelemről, akkor hogyan tudsz kitörni onnan…? A valódi Fényhez nem egy elhazudott világban lehet kapcsolódni, nem lehet a Fény, szeretet mantrájával a sötétséget semmibe venni… Nem lehet megfutamodni, hazudozni egy illuzórikus világot.

Az Erő a valódi felismerésekben rejlik. És ebbe benne foglaltatik saját árnyoldalunk megismerése is.

Emberekkel dolgozom, pontosan érzem, látom, ki, milyen szándékkal, történettel, céllal érkezik hozzám… Mindig van néhány tanítvány, aki irigységgel, féltékenységgel van felém. Aki azt gondolja, majd, ha a forrásaimat használja, akkor lesz teljes, fényes az élete.

Pedig az Angyalok és a Teremtő akkor boldog, ha minden ember a saját Fényét éli, ha hisz önmagában, hisz mind Isten csodálatos, egyedi és megismételhetetlen gyermekei vagyunk.

Az egyik ilyen tanítványom, egy levélben ismerte be, hogy irigy volt arra, ahol tartok…amit csinálok…

Bevallom, hatalmas tiszteletet éreztem ezért a hatalmas erőért, amivel nem letagadta az igazságot, hanem beismerte, és végtelen hálát éreztem, hogy bízik bennem, hisz bennem. Hisz, aki ismer, az tudja: nem ítélem el az emberi természet és egó félelemalapú reakcióit. És örültem, mert bármilyen probléma megoldása, csak az igazság kimondásával kezdődhet.

Sajnos a másik tanítványom a passzív-agresszió formáját választotta, és választja a mai napig. Milyen érdekes, hogy van, aki szeretetbe-fénybe csomagolja a kardjait, és mégis egy Fényért dolgozó embernek vallja magát.

Talán ez volt életem egyik legerőteljesebb leckéje: kiállni saját igazságom, érzéseim mellett, még akkor is, ha ettől nem leszek jó, sőt! rossz, megítélt, nem tiszta leszek.

Ez az ember a sokéves munkámon keresztül szeretett volna nagyobb nézettségre, hírnévre szert tenni – bevallom egy darabig hagytam is, és itt követtem el hibát, de miután visszafelé nem áramlott az energia, az egyensúly felborult, együttműködés hiányában nem építettem tovább az oldalát.

Hiszem, hogy Isten előtt, a lehetőségeinkben egyenlőek vagyunk, de nem vagyunk egyenlőek, ha az egyenlőség azt jelenti, hogy önös érdekek miatt elveszed a másét, nem tisztelve a határait, energiáját és munkáját.

E szerint a tanítványom szerint nekem minden egyes nálam járt embernek meg kellene osztanom az oldalait, posztjait a saját oldalaimon.

Én nagyon szívesen adok, segítek, de a saját határaim tiszteletén belül.

Elképzeltem, mi lenne, ha sok-sok tanítványom posztját osztanám csak az oldalaimon… a munkám lényege elveszne, az energiáim szétfolynának, hisz mások akarata uralná az életem… szép lassan az oldalam eltűnne…a 7 éves munkám megszűnne…hiszen nem ezzel a céllal jött létre.

A misszióm másokat saját Fényükre, útjukra ébreszteni és nem mások helyett dolgozni, mások útját megjárni, vagy az általam írt, csatornázott anyagokat bedobni a közösbe, hogy majd néhány szó átírásával félrevezessenek másokat, de még saját magukat is…

Mennyi ősi civilizáció, rend és közösség bukott el ezen a hozzáálláson… Mély fájdalommal tölt el, amikor ma szintén ezt látom…

Isten előtt, és a lehetőségeinkben egyenlőek vagyunk. Mindenkinek lehetősége van oldalt, csoportot létrehozni, és hosszú évek munkáját beletenni. 

Egy végtelenül egyszerű példával élve, ha olyan testet szeretnél, mint Rubint Réka, akkor bele kell tenned azt a munkát, amit Ő is beletesz minden nap. Fel lehet kelni hajnalban, dolgozni keményen, lemondani az egészségtelen ételekről… Nem odamész és elveszed a testét… Nem. Megdolgozol érte.

Életutunkban, fejlődésünkben nem vagyunk egyenlőek. Nem tartunk ugyanott. És ez így van jól. Ez az isteni rend.

Egy másik ember valódi arca, szeretete akkor mutatkozik meg, ha megmutatod neki a határaidat. Akiben valódi szeretet van, képes lesz tisztelni azokat.

Akiben sérelmek, irigység, rosszindulat van, annak mondhatsz bármit… úgyis rossz leszel.

De ez a rend. Lehet bármilyennek lenni mások szemében. Valódi lényünket, fényünket, szándékainkat az angyalok, a Teremtő látják.

Kommunikáljunk tisztán, szívből, bármi is legyen ott.

Hisz csak ez tud építeni, adni…és változásra sarkallni.

Minket és a világot is.

Egy álruhás, cukormázas kommunikációval nem fog semmi sem változni.

Egy elhazudott, letagadott világból nem lehet újat építeni!

Az árnyoldallal szembe kell nézni, hisz a változás az, ha ezek fölé az érzések fölé emelkedünk, magunk mögött hagyva őket, így építve egy tiszta, szívbéli világot…

A leckénk az, hogy a földi síkon, földi körülmények között hozzuk el a Mennyország emlékezetét… Nem letagadva, hanem felismerve világunk buktatóit, szembenézve velük, és kiemelkedni belőlük…

Minden negatív érzés, tapasztalás lehetőség a gyógyulásra, a változásra, az ébredésre…

Ha szembenézünk velük.

Az Egység az, ha felismered és tiszteled az isteni rend igazságát. Őrzöd az egyensúlyt. Az Egység a földi határok tiszteletével kezdődik… nem azok felborításával…

Engedjük az energiák rendjét dolgozni…várjuk meg, míg valami hozzánk ér… szeretettel, türelemmel, alázattal a szívünkben.

Szeretettel: Sándor Judit ~ Angyalmentor

Hozzászólások


Keresés



Aktuális események

Az Istennő 12 Beavató Ösvénye - Kilencedik Ösvény - 2024-08-03 10:00:00

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő 12 Beavató Ösvénye - Nyolcadik Ösvény - 2024-06-29 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-05-26 10:01:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Tizenegyedik ösvény - 2024-04-27 10:00:00

Angyal workshop Alapfok - *Betelt* - 2024-04-14 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet