Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

Az angyalokkal való energiamunka hizlal?

2018-05-31 12:29:56 angyalok, angyali energia, angyal tanfolyam, földelés, csakra

Nemrég egy kedves hölggyel beszéltem telefonon, aki bevallotta, hogy eddig azért nem mert angyal tanfolyamra eljönni, mert egy másik energetikai képzésen (szándékosan nem írok nevet) azt mondták neki: az angyalokkal való energiamunka hizlal!

Szeretném megosztani veletek a saját tapasztalataimat:

1.Minden energiamunka hizlalhat - mivel az energiagyógyítás vagy az angyalokkal való kapcsolódás és energiamunka során megemeled a rezgésszintedet. Tisztulsz, fejlődsz, ezért ha szépen dolgozik és hatásos az energia - akkor rezgésszinted emelkedik. Mivel ilyenkor a felső csakráidat dolgoztatod jobban, ezért azok képesek arra, hogy nagyobb méretűek legyenek. Ilyenkor csakráid tölcsérszerűen tágulnak fölfelé.

Ebbben az esetben, automatikusan szükséged van a földelésre. Ha nem ismresz, vagy nem tanítanak neked földelési technikákat, akkor ösztönszerűen földeled önmagad, és ez a legjobban az édességgel, az evéssel történhet meg. Ezért vezethet az energiamunka hízáshoz. Ezzel az ösztönös  technikával tulajdonképpen az alsó csakráidon kersztül hozod le az energiát, leföldeled azt, így megszűnik csakráid tölcsérszerű megnagyobbodása.

2.A rendszeres energiamunka hizlalhat - ha angyalkezelésre jársz, vagy angyaltanfolyamot végzel - attól nem fogsz meghízni. Hiszen a terapeuta, oktató minden kezelés végén, a tanfolyam során  pedig végig figyel arra, hogy földeljen téged!

3. Az evés hizlal, nem az energia - késztetést érzel a földelésre, ezért kívánod az édességet, a nehezebb ételeket. De! A te döntésed, hogy megeszed-e, vagy ellenállsz a vágynak. Ahogyan az is a te döntésed, hogy esetleg sportolsz (úszol, a szabadban futsz) - hiszen ez már önmagában is segít a földelésben, a csakrák egyensúlyba hozásában.

4.A tisztán érzők vagy empaták csapdája - ők annyira érzékenyek, hogy a környezetük energiáinak átvételétől úgy szeretnék megóvni magukat, hogy védelmező rétegeket növesztenek maguk köré! Aki tudatos önmagára, és használja a rendszeres energetikai tisztítást, és védelmet - annak nem lesz szüksége arra, hogy fizikai teste növelésével tartas magától távol mások negatív energiáit.

Bármilyen energiamunkát is végezz, kérlek, hogy rendszeresen tisztítsd önmagad, és járj sokat a természetbe, hiszen a földdel való kapcsolat, az anyatermészet automatikusan tisztít, földel és kiegyensúlyozza a csakráidat. Így nem kell tartanod attól, hogy extrém mértékben megnövekedig az édesség iránti vágyad!

Olyat még nem tapasztaltam, hogy valaki, aki egészségesen táplálkozott, rendszeresen sportolt, és teljesen egészséges, az az angyali energiáktól meghízott volna.

Szeretettel ajánlom nektek a gyógyító angyali energiákat, mert ez az egyik legszelídebb, legszeretetteljesebb és legbiztonságosabb gyógyító energia.

dr. Sándor Judit - Angyalterapeuta

 

 

Hozzászólások


Keresés



Aktuális események

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Záró 12. ösvény - 2024-06-22 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-06-16 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Tizenegyedik ösvény - 2024-04-27 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet