Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com


Rólam

 

Születésem óta tudtam, érzékeltem, hogy a világ jóval több, mint amit puszta szemünkkel látunk, és háromdimenziós érzékszerveinkkel megtapasztalunk. Már gyerekként természetes volt számomra Istennel és az Angyalokkal való kapcsolódás. Két dolog létezett számomra: a szeretet és embertársaink elfogadása. Gyerekként is nagy volt az igazságérzetem és nem bírtam tolerálni, ha az emberek egymást bántották, megítélték és hátráltatták. Mindig kiálltam azokért, akiket igazságtalanul, emberi önzésből, gonoszságból bántottak. Talán ezért gondolták úgy a szüleim, hogy a jogi pálya az, ami nekem megfelelő lehet. 

 

Így hát, megfelelni akarásból elfojtottam eredendő tudásomat és szüleim kérésére a jogi pálya felé vettem az irányt, egy nagy csavarral, hiszen 18 éves koromig gyermekorvosnak készültem. Hálával tartozom nekik utólag ezért, hiszen a Földi síkon élünk, ahol fontos, hogy gyökereket eresszünk, és helyt álljunk. „A sas is két szárnnyal repül” – ahogy egy kedves tanítóm fogalmazott nekem egyszer.

 

A jogi egyetem alatt is folyamatosan képeztem magam: az Amerikában élő Dang Mester beavatása által végeztem el a Spirituál Humán Yoga első 5 szintjét.

 

A fordulatot az életembe azonban dr.Doreen Virtue Angeltherapist Egy nap az Angyalokkal előadása hozta meg, ami világossá tette számomra mi is az a munka, amit szeretettel, szenvedéllyel tudok végezni. Itt találkoztam dr. Mayer Andreával, akinek a legnagyobb hatása volt az életemre, és akinek vezetésével felkészültem arra, hogy vállaljam azt a csodálatos feladatot, hogy megmutassam az embereknek az angyalok végtelen szeretetének erejét.

 

Így lettem Angyalmentor és Integrált Energiarendező®.

 

2015-ben abban a szerencsében részesültem, hogy Stevan J. Thayer az amerikai The Center of Being központjának létrehozójának és vezetőjének jóvoltából Maria Kramer IET® Mester – Tréner (USA) vezetésével Integrált Energia Technika®  Master - Instructorrá válhattam. Majd 2019-ben újra elvégeztem Rózsás Andrea IET ® Mester – Oktató Trénernél az IET®  Master - Instructor képzést.

Tanulásom, tapasztalásom folyamatosan folytatom, hiszen az élet egy csodálatos áramlás, tapasztalás, mindig van kitől és van mit tanulnunk, és fejlődnünk. Minden ember, akivel találkozom, tanítóm, de van kettő, akiket szeretnék kiemelni: Tuba Rózsa, egy angyali tiszta lélek, természetgyógyász, asztrológus és életmód tanácsadó  és Kovács Gabriella, aki minden pillanatban emlékezetet az Egységre és Lélektervemre.

És természetesen, az Égiek, akiket csak most egyszerűen, ahogy magukról mondják: az isteni szeretetenergia megnyilvánulási formáinak nevezek, bármilyen földi névvel is illessük őket. Hála a folyamatos kapcsolódásért, tanításért, égi beavatásokért.

Misszióm, hogy az egó félelmeit és tévképzeteit az angyalok szeretetével fénybe emelve emlékezzen mindenki arra az egyetlen igazságra: a szeretet az egyetlen létező valóság! Szeretném mindenkinek megmutatni: Isten csodálatos gyermekeiként magunk is teremtők vagyunk, akik saját valóságunkat alakítjuk.

 

A hatalom a kezedben van! Szeretettel teli teremtő vagy és nem áldozat!

 

Az ego azt mondja: minden az enyém, csak én lehetek sikeres…
A szeretet tudja: az univerzum végtelen és egységes, ha neked sikered van, általa én is több leszek…


Az ego fél és mindent magának akar…
A szeretet bízik és mindent megoszt másokkal…


Az ego eltipor másokat, hogy magasra törjön…
A szeretet felemel, hogy más is megtapasztalja a szárnyalást…


Az ego manipulál és hazudik…
A szeretet őszinte és önmagát adja, mert tudja, az igazság változásra sarkall, ami fejlődést jelent…


Az ego valójában nem létezik…
A szeretet minden, az egyetlen létező valóság.

Szeretettel: dr. Sándor Judit

Angyalmentor; IET ® Master-Instructor; Jóportál Alapítója; Archangel Life Coach (Charles Virtue); Certified Realm Reader (Dr.Doreen Virtue)

Tevékenységem nem orvosi, nem természetgyógyászati és nem is pszichoterápiás tevékenység, valamint nem célja az egészségi állapot kedvező befolyásolása, a betegségek megelőzése, valamint az egészséget veszélyeztető, illetve károsító tényezőkkel szembeni védekezés. Tevékenységem során nem diagnosztizálok. Sem orvos, sem pszichiáter nem vagyok. Nevem előtt a dr. jelzőre a jogász szakon szerzett diplomám jogosít.


""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet