Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

Az Angyaloknak nem létezik lehetetlen

2016-05-23 12:35:38 angyalok, jelek, angyali jelek

Amikor az Angyalokhoz, vagy Istenhez imádkozol, a legfontosabb a feltétlen hit. Hit abban, hogy Ők mögötted állnak, és bármilyen nehézségben segítenek. Mert képesek rá, ha el tudod fogadni az áldásokat, amit Neked küldenek.

 

A hobbim, a szerelmem, az angyalterápia. Így nap, mint nap kapcsolódom az angyalokhoz, akik számtalan csodában, jelben részesítenek.

Szeretem tudni, hogy mellettem vannak, és gyakran kérem őket egy-egy döntésnél, vagy csak úgy, ok nélkül, hogy küldjenek jelet. :-)

Szeretnék két esetet megosztani veletek, hogy Ti is lássátok, számukra nincsenek fizikai akadályok, nem létezik lehetetlen...

Az első

Prágai utazásom során kértem, hogy tudassák velem, hogy mellettem vannak. Pár perc elteltével megjelent az első jel, egy útszéli tábla:

 

A hotelba értünk, aminek a neve Hotel Na Zamecku volt. A Hotel kártyájára azonban ez volt írva: 

Mihály Hotel :-) Mihály Arkangyal is bejelentkezett :-)


A jelek tovább folytatódtak, amikor kipakolás után elindultunk a belvárosba, és egy parkolóházban raktuk le az autót:

Ez a nyíl mutatta a parkolóban az utat :

A második...

Amikor valaki spirituális útra lép, vagy segítő foglalkozást választ, akkor fontos, hogy sokat meditáljon, és tisztán tartsa intuitív csatornáit, ne álljon meg a fejlődés, úján... épp ezért egy ismerősöm javaslatára úgy döntöttem, hogy pillangóesszencia keveréket használok a tisztuláshoz, fejlődéshez... A cseppet a 9. kerületben kellett átvenni, Budapesten. Kértem az Angyalokat, hogy küldjenek jelet, hogy ez az esszencia jó nekem, és a lelki fejlődésemet szolgálja.

Mivel nem használok GPS-t, így a google térképen tájékozódtam, és megdöbbenve láttam, hogy a következő utcák keresztezik a helyet, ahová mennem kell:

Szeretném, ha Ti is hinnétek, tudnátok: hatalmas segítőitek vannak, akik számára nincs lehetetlen. Bízzatok meg bennük, és szeretettel kérjétek és fogadjátok el az Angyali vezettetést.


Szeretettel: dr. Sándor Judit Angyalterapeuta

 

 

Hozzászólások


Keresés



Aktuális események

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Záró 12. ösvény - 2024-06-22 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-06-16 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Tizenegyedik ösvény - 2024-04-27 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet