Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

2020 újévi ajándéka - Csoda a templomban

2020-01-09 13:07:37

Krakkóban töltöttük a Szilvesztert már ötödik alkalommal, és 1-én elindultunk a férjemmel a szokásos hálaadó körutunkra a kedvenc templomainkba, helyeinkre. Ám a férjem azt mondta az első templom után, most más úton menjünk, és egy óvároson kívül eső utcára vezetett. Már épp szólni akartam, hogy én az óvárosi utcák hangulatát választanám, Őrangyalom lágy hangon arra kért, hogy engedjem el most a hagyományos út szerinti irányt, és adjam át az irányítást férjem közvetítésével az Univerzumnak.

Kiérve az utcából egy külvárosi részre értünk, ahol egy nagy templom állt, ami nem szólította meg a lelkemet, de férjem lelkesen ment előre, hogy ide mindenképp menjünk be. És én hallgatva Őrangyalomra, követtem őt. Belépve a templomba különös érzés fogadott és egy aranyfényben úszó 40-es évei elején járó világosbarna hajú civil nő jelent meg nekem. Átölelve fényével azt mondta, hogy azért köszönt és azért tud velem kapcsolódni, mert hasonló a fényünk és a küldetésünk. Szeretne egy üzenetet átadni: sötét idők jönnek, az átmenet nehéz lesz minden fényes lélek számára, de folytassuk a munkát, és emlékezzünk az alázat és szolgálat erejére, melyben mások jólétét sajátunk elé helyezzük.

Finoman egy másik helységbe vezetett, ahol egy gyermek méretű kisebb arany koporsó volt, egy névvel az elején: Angelae Salawa.

Én gyorsan odamentem férjemhez és nagy lelkesedéssel meséltem neki az átélt élményről, hogy a koporsóban egy barna hajú nő van, aki megjelent nekem. Ő csodálkozva nézett rám, hiszen civil nők koporsóját nem tartják templomokban… és a koporsó amúgy is pici… Telefonján rákeresett a koporsón lévő névre és egy képet mutatott, ami pontosan az a nő volt, akit láttam.

Aztán a templomban elhelyezett leírásból, képből is megerősítést nyertünk. Angelae Salawa betegeket gyógyított az I. világháborúban, csatlakozva a Ferences rendhez, és áldozatos szolgálatáért Boldoggá avatták.

Az Arkangyalok, Felemelkedett Mesterek, Szentek energiája számomra nagyon hasonló. Angelae Salawa segít mindenkinek, aki az isteni fényt szeretné szolgálni. Gyógyulásban is lehet kérni a segítségét. Csodálatos energiái vannak. Hálás vagyok, hogy ebben az energiában indulhatott az új évem.

Bízom benne, hogy ez az év minden léleknek a legnagyobb fényt és áldásokat hozza.

Szeretettel, hálával minden lélekért: Sándor Judit

 

Hozzászólások


Keresés



Aktuális események

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Záró 12. ösvény - 2024-06-22 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-06-16 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Tizenegyedik ösvény - 2024-04-27 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet