Facebook
+36 20 508 7022
angyalikapu@gmail.com

Flo Aeveia Magdalena - Mária Magdaléna története

2019-06-07 11:40:04

Az Igazság…Gyógyít.

A Fény…Gyógyít.

Az Emlékezés…Gyógyít.

…és ebben a könyvben mindez benne van.

Sok helyen jártam, kapcsolódtam, tanultam, tapasztaltam. Élek, tapasztalok különböző rendszereket, melyekről úgy gondolom mind illúziók az illúzióban, bár az igazság leföldelését segíti a Földön élő lelkek számára, és ha nem is a szavak, de energiák szintjén hordozzák a legfelsőbb Igazságot.

…Nemrég azt mondtam a férjemnek, hogy a leghitelesebb könyv spirituális témában egy olyan kiadás lehetne, melynek a lapjai üresek, hisz a Legfelső Igazságot csak megtapasztalni lehet az energiák szintjén.

Aztán jött ez a könyv. Ami képes a szavak formájába önteni az Igazságot. Mely minden betűje mögött ott rezeg az Egy, az Igaz, az Otthon és az Emlékezés rezgése. Egy könyv, mely portálok és dimenziók kapuit nyitja meg lelkedben és melyben Önmagaddal is találkozol.

4 éves voltam, amikor azt mondtam anyukámnak: „Az élet egy álom és a sírban ébredünk.” Általános iskolai füzetekbe írtam elmélkedéseim, melyek mind a jó és rossz dualitásáról szóltak, és a megoldásról, ami az emlékezés a szeretetre, a fényre. Kisgyerekként éjszaka kiszálltam a testemből, és éltem saját fényem és létezésem igazságát. Érzékeltem a holtakat és szerencsére láttam az Angyalokat is. Természetesen furcsának bélyegeztek, ami abban az időben (80’as évek) ez érthető is volt. Aztán elmerültem az anyagban, próbáltam „normális” lenni. Ma már nem próbálok semmilyen lenni, egyszerűen csak önmagam vagyok. A könyv minden szava olyan volt, mintha lelkembe vésték volna, már azelőtt, hogy olvastam…és visszaadta azt az élményt, érzést, hangulatot, ami végigkísérte a gyermekkoromat. Több része olyan volt, amin már én is átmentem: a megítélés, a kirekesztettség érzése, mert más vagyok. A fájdalom, amikor mások nem emlékeznek arra, hogy testvérek vagyunk. A vágy, és hívás, hogy emléketessek másokat a fény igazságára. Mert van egy belső igazság bennem, amit nem tudok kizárni, félretenni…de nem is akarok. Ez a könyv tisztán és erőteljesen kapcsolt össze a bennem élő fénnyel. 

Köszönöm a gyógyító élményt: Flo Aeveia Magdalena, Kovács Gabriella

A Fény benned is ott él. - A könyv számodra is elérhető:

http://magdalenautja.hu/termek/flo-aeveia-magdalena-emlelszem-az-egysegre/

Flo Aeveia Magdalena-Emlékszem az Egységre - Mária Magdaléna története

https://www.facebook.com/Magdalenatortenete/

Szeretettel: Sándor Judit

Hozzászólások


Keresés



Aktuális események

Angyal workshop Felsőfok - 2024-07-14 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Záró 12. ösvény - 2024-06-22 10:00:00

Angyal workshop Középfok - 2024-06-16 10:00:00

Az Istennő Beavató ösvénye - Tizenegyedik ösvény - 2024-04-27 10:00:00

""Az angyalok Isten szeretetének legtisztább megnyilvánulási formái" - Sándor Judit"

Facebook +3620 508 7022 angyalikapu@gmail.com

Írj üzenetet